Maatwerk

Standconfigurator is een onderdeel van ARTI70.

ARTI70 is gespecialiseerd in Design Standbouw, het ontwerp en de bouw van maatwerk beursstands. Onze Design Beursstands zijn van hoge kwaliteit en dragen daadwerkelijk bij aan het succes van uw beursdeelname.

Werkwijze

 

Wij ondersteunen u gedurende het gehele beursproces en vertalen uw uitgangspunten naar een krachtig standconcept. Onze werkwijze is beproefd. Voor iedere klant, voor ieder budget en voor ieder product of dienst ontwerpen wij stands die echt bijdragen aan het succes van de beursdeelname.

Onze werkwijze

Eén van onze projectcoördinatoren komt bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen en eisen. Wij verdiepen ons in uw product of dienst, uw doelgroep en het type beurs. Een mix van praktische, budgettaire, grafische en gevoelsmatige overwegingen maakt uiteindelijk een complete briefing.

Standontwerp

De projectcoördinator spreekt vervolgens het wensen- en eisenpakket door met één van onze ontwerpers. Binnen de afgesproken periode (altijd binnen 2 weken) presenteren wij het ontwerp aan u. Indien er wijzigingen nodig zijn, zorgen wij ervoor dat deze snel worden uitgewerkt. Na goedkeuring van het standontwerp zorgen wij voor de complete voorbereiding, het transport en de bouw. Wij hanteren altijd het principe ‘no cure, no pay’, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Onze service stopt niet bij de oplevering. Ook tijdens de beurs kunt u ons altijd bereiken.

Wij staan graag voor u klaar!

Uitgebreide briefing

Tijdens de briefing (op een door u gekozen locatie) worden uw doelstellingen en wensen uitgebreid besproken.

Op maat gemaakt ontwerp

Op basis van uw briefing wordt er een gedetailleerd ontwerp gemaakt. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat naast uw wensen, het ontwerp ook volledig voldoet aan de eisen van de beursorganisatie.

Heldere offerte

Na uw akkoord op het ontwerp ontvangt u een volledig op maat gemaakte offerte. Hierin zijn alle aspecten duidelijk beschreven, zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Full-service projectbegeleiding

Uw vaste contactpersoon neemt al het werk uit uw handen. Wij leveren altijd full-service waardoor u zich zowel voor, tijdens als na de beurs geen zorgen hoeft te maken.

Perfecte bouw

Onze stands worden altijd gebouwd van kwalitatief hoogwaardig materiaal door ervaren standbouwers.

Persoonlijke oplevering

Uw stand wordt compleet opgeleverd. Hieronder valt ook het aansluiten van apparatuur, elektriciteit en internet. Onze mensen gaan pas weg als u 200 % tevreden bent.

WILT U MEER WETEN ?

We maken graag een afspraak